top of page

De mogelijkheden binnen ons bedrijf zijn hoog!

Schoonmaakbedrijf Breda is een bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van uitgebreide schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan bedrijven en/of particulieren. Of u nu op zoek bent naar eenmalige schoonmaak of regulieren onderhoud, wij bieden u de hoogste kwaliteit dienstverlening die er is.

 

Onze mogelijkheden zijn hoog, omdat we beschikken over een ervaren en goed opgeleide team dat altijd klaarstaat om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Onze medewerkers zijn getraind en hebben jarenlange ervaring, waardoor ze in staat zijn om snel en efficiënt te werken zonder de kwaliteit van het werk in gevaar te brengen.

 

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij diensten op maat aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het schoonmaken van kantoren, winkels of magazijnen, wij hebben de juiste apparatuur en middelen voor elke klus te klaren.

Hoge gebouwen
Opleingen Schoonmaakbedrijf Breda.jpeg

Wij investeren in ontwikkeling en kennis.

Schoonmaken is een professionele vaardigheid die een goede opleiding vereist om het professioneel te kunnen blijven uitoefenen. Schoonmaakbedrijf Breda stimuleert hun medewerkers om hun kennis te blijven ontwikkelen met interne en externe opleidingen. Dit helpt de kwaliteit van de dienstverlening die wij geven te waarborgen.

Schoonmaak en Milieu

Schoonmaakbedrijf Breda zet zich in om zijn milieu-impact te verminderen en gebruikt alleen producten die het Ecolabel hebben gekregen. De normen van het Ecolabel zijn vastgesteld door de Europese Commissie en zijn gebaseerd op de levenscyclusbenadering. Dit betekent dat de milieu-impact van een product of dienst wordt bekeken vanaf de productie, via het gebruik, tot de verwijdering.

 

De Ecolabel-normen worden regelmatig herzien en bijgewerkt om ervoor te zorgen dat ze in de voorhoede van de milieubescherming blijven. Schoonmaakbedrijf Breda is er trots op haar klanten een reeks schoonmaakdiensten te kunnen aanbieden die gecertificeerd zijn als milieuvriendelijk.

Schoonmaakbedrijf Breda Ecolabel.jpg

Onze Schoonmaakdiensten

Een schone en goed onderhouden omgeving is van groot belang om verschillende redenen. Het kan invloed hebben op onze gezondheid, stemming en productiviteit. Bovendien kan een schone omgeving ook meer ontspanning en comfort bieden.

Bij Schoonmaakbedrijf Breda bieden wij diverse schoonmaakdiensten aan om uw omgeving netjes en schoon te houden. Wij passen ons schoonmaakplan aan op uw specifieke behoeften en budget, variërend van dagelijkse tot wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaak en meer.

Wij begrijpen dat iedere persoon andere normen heeft voor wat als 'schoon' wordt beschouwd. Daarom nemen wij de tijd om naar uw wensen en voorkeuren te luisteren voordat wij beginnen met een project. Ons doel is dat u tevreden bent met het resultaat, dus zullen we er alles aan doen om uw verwachtingen te overtreffen.

Als u zoekt naar professionele, betrouwbare en betaalbare schoonmaakdiensten in de regio Breda, neem dan vandaag nog contact op met Schoonmaakbedrijf Breda!

bottom of page