top of page

Kauwgom verwijderen

Het schoonmaken van kauwgom is een van de moeilijkste taken voor elke oppervlaktereiniger. Het kan een gedoe zijn om het te verwijderen, en het vereist vaak speciale behandelingen. 

 

Lagedruk stoomreiniging is een effectieve manier om kauwgomvervuiling aan te pakken zonder het oppervlak te beschadigen of te veel water te gebruiken. Stoomreiniging werkt door hete stoom en lage druk op het aangetaste gebied los te laten. Dit maakt de kauwgom los en zorgt ervoor dat deze gemakkelijk en met minimale inspanning kan worden verwijderd. Bovendien kan stoomreiniging in kleine spleten komen waar traditionele methoden zoals schrapers en messen niet bij kunnen.

 

De voordelen van deze methode zijn talrijk: het is zacht voor oppervlakken, het gebruikt alleen water wanneer nodig, het dringt diep door in spleten en poreuze oppervlakken, en het verwijdert alle sporen van residu zonder vuil achter te laten. Bovendien is er dankzij het lagedruksysteem geen risico dat kwetsbare oppervlakken zoals marmer of tegels tijdens het proces worden beschadigd.

Stoomreiniging gebruikt een combinatie van hete waterdamp en lage druk om hardnekkige vervuiling zoals kauwgom af te breken. De temperatuur van de stoom ligt meestal tussen 60°C (140°F) en 105°C (220°F), afhankelijk van het te reinigen oppervlak of materiaal. De temperatuur helpt de verharde kauwgomafzettingen los te maken, terwijl de lage druk ervoor zorgt dat gevoelige oppervlakken zoals verf of gelakt houtwerk niet worden beschadigd. Aangezien stoomreiniging minder water vereist dan andere methoden, hoeft u zich geen zorgen te maken over vochtschade of vochtophoping op moeilijk bereikbare plaatsen.

Kauwgom Schoonmaakbedrijf Breda.jpg

Dus als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw kauwgomproblemen aan te pakken zonder uw oppervlakken te beschadigen of veel water te verspillen, efficiënt, milieuvriendelijk, en het beste van alles - het verwijdert zelfs de meest hardnekkige gevallen van vervuiling snel en gemakkelijk! 

kauwgom Schoonmaakbedrijf Breda.jpeg
bottom of page