top of page

Opleveringsschoonmaak

Wilt u de meest ervaren opleveringsschoonmaakbedrijf in de regio Breda. Wij begrijpen dat verhuizen, verbouwen of bouwen stressvol en overweldigend kan zijn. Daarom zijn wij er om ervoor te zorgen dat uw pand van boven tot onder wordt schoongemaakt.

Onze professionals hebben meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van schoonmaakdiensten voor huiseigenaren en bedrijven. Wij garanderen topresultaten, ongeacht de grootte of omvang van uw project. Ons team staat met trots klaar om hun werk te doen en zorgt ervoor dat we geen enkel oppervlak onaangeroerd laten als het gaat om het brandschoon achterlaten van een huis na een verbouwing of verhuizing.

Wij gebruiken milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat ons werk niet alleen effectief is, maar ook veilig voor u en het milieu. Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat elk detail wordt verzorgd, zodat u kunt ontspannen in de wetenschap dat uw huis of pand er op zijn best uitziet na voltooiing van onze diensten.

Als u op zoek bent naar ervaren opleveringsschoonmakers met topresultaten in de regio Breda, zoek dan niet verder dan! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen doen!

Bij het opleveren van nieuwbouw of verbouwingen is het belangrijk dat de woning of het pand er netjes en verzorgd uitziet voordat de klant het ziet. Zo maak je als bouwbedrijf of aannemer een goede indruk. Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden zoals het schoonmaken van ramen, kozijnen, vensterbanken, deuren, sanitair en vloeren, verwijderen wij ook cementsluier, stickers van nieuwe ramen en overtollige bouwmaterialen.

Oplevering Aldi Schoonmaakbedrijf Breda

Als pandeigenaar is het belangrijk om een duidelijke overzicht te krijgen van je pand zodra deze wordt opgeleverd. Een manier om dit te doen is door een gesprek met uw aannemer voorafgaand aan de schoonmaak. Dit gesprek moet een overzicht bevatten van welke delen van het pand klaar zijn om schoongemaakt te worden en welke delen nog werk nodig hebben. Bovendien moet u het pand inspecteren op eventuele schade voordat de sleuteloverdracht plaats vind. Tijdens de  schoonmaak melden onze medewerker waar er eventueel schade is.  

Bespreking oplevering Schoonmaakbedrijf Breda
bottom of page