top of page

Industriële Schoonmaak 

Als u op zoek bent naar een industrieel schoonmaakbedrijf dat u kunt vertrouwen dat u bij Schoonmaak Breda aan het juiste adres bent. Voor zowel lichte als zware industrie hebben wij een verscheidenheid aan schoonmaakoplossingen. Wij bieden een totaalpakket aan schoonmaakdiensten voor industriële installaties en door onze ruime ervaring in deze sector weten wij precies hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.


Elk industrieel bedrijf heeft zijn eigen specifieke schoonmaakbehoeften, en veiligheidsaspecten maar wij zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur om aan die behoeften te voldoen zonder uw dagelijkse routine te verstoren. Onze medewerkers beschikken over hun hoogwerker certificaat en zijn  VCA** gecertificeerd en we voeren altijd een RI&E uit voordat we aan de slag gaan, zodat u erop kunt vertrouwen dat alles veilig gebeurt.


Door onze kennis, geavanceerde reinigingsmethoden en betrouwbare service zijn wij de juiste keuze voor al uw industriële reinigingsbehoeften.

Als u een industriële reinigingsdienst nodig heeft, staat ons bedrijf voor u klaar. Wij bieden schoonmaakdiensten op structurele basis voor onze grote zakelijke klanten, maar ook een eenmalige industriële schoonmaak bij de oplevering van een nieuwbouwproject. Of u nu op zoek bent naar doorlopende assistentie of een eenmalige oplossing, wij zijn er om u te helpen uw bedrijf schoon te houden.

Industriële Amsterdam Schoonmaakbedrijf Breda.jpeg

Wij zetten ons in om diensten van hoge kwaliteit te leveren.

Wij gebruiken duurzame materialen en middelen, en zijn altijd bezig om onze industriële reinigingsprocessen duurzamer te maken. Veiligheid is daarbij onze topprioriteit; onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en volgen regelmatig interne en externe opleidingen en trainingen. Onze dienstverlening is volledig op maat van de klant; wij zijn altijd in de buurt en kunnen onze service flexibel aanbieden. U kunt bij ons terecht voor uitstekende resultaten voor industriële reiniging.

Industriëlen Amsterdam Schoonmaakbedrijf Breda.jpeg
bottom of page